Valutor:
Sverige

Frakt & Retur


frakt
Vi använder en rad olika carriers.Depending din beställning kvantitet och leverans address.Promise dig om säker sjöfart och höger items.These inkluderar: EMS, DH och så on.The Beställningarna vanligtvis skickas inom 24 - 48 timmar från orderdatum. Efter det att varorna skickas, kommer vi att ge dig ett spårningsnummer för att spåra på nätet immediately.It är ankomst dig i 7-10 days.If du inte har fått brev sjöfart anmälan, kontrollera din brevlåda eller kontakta oss.

Avbeställningar

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss immediately.Cause att vi behandlar alla beställningar så fort som möjligt inom 12 timmar efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placed.And transporteras order kan inte vara cancelled.Hope du kan förstå i denna viktiga point.Thank dig!

Återgång politik

Om du inte är nöjd med vår produkt, måste du kontakta oss inom en week.All objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick ienot slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar attached.Or varor kommer att återlämnas till avsändaren.

Riktlinje

En återgång Tillståndet måste erhållas från kundtjänst specialist.Or returförpackningen kommer att returneras till dig.

Ange orsaken till returen för att få retur godkännande och återgå adress.

Pack varor securely.Please innehålla följande uppgifter med din retur: faktura till namn, adress, ship-to namn, adress, ordernummer; orsaken till returen.

Byten Policy

Exchange begäran måste göras inom 7 dagar efter beställning kvitto för varor. Ange utbyte objektet och den nya färgen eller storleken på din e-post till kundtjänst. Objekt måste vara i originalskick och oanvända att bli accepterad som en återgång.

Tillgång till utbytta delar är inte guaranteed.You kommer att få ett e-postmeddelande vid slutförandet av utbyte bearbetning.

Du kan smaka de bästa produkterna
Hem |   Alla produkter |   Frakt & returer |   Sekretess |   Kontakta oss |   Karta över butiken
Du har IP-adress: 18.205.60.226     löparskor